UTISCI

ŠTO NAŠI KLIJENTI KAŽU O NAMA?

Zadovoljstvo naših klijenata nam je imperativ u odrađivanju dobrog projekta.

“Radili smo sa Sanjom i Donom na projektu obnove i bili smo iznimno impresionirani njihovom profesionalnošću i okom za detalje. Ispunili su naše želje i potrebe i osmislili dizajn koji je premašio naša očekivanja. Toplo preporučujemo njihove usluge.”
Ivana i Milan V.
"Kontaktirao sam studio Dots radi prenamjene etažnog stana u dva stambena prostora. Profesionalni su, vrlo susretljivi i fleksibilni. Sa odličnim rješenjima su iskoristili kompletan prostor. Također sudjelovali su u procesu izrade namještaja po mjeri i opremanja, uz svake pohvale na trudu i pristupu. Za svaku preporuku."
Darjan B.
“Tijekom godina surađivali smo Studiom Dots na nekoliko projekata i uvijek smo bili više nego zadovoljni njihovim radom. Imaju uvijek jedinstvena rješenja i u tijeku s najnovijim trendovima i tehnologijama. Naša najtoplija preporuka.”
HC Group
"Studio Dots smo kontaktirali radi idejnoga rješenja uređenja vanjske terase s kaminom, krušnom peći i nadstesnicom za prihvat do 30 gostiju. Ponudili su nam i izradili vrlo kvalitetno i pametno rjesenje koje ce dati dodatnu vrijednost nasoj kušaonici."
Suza Croatia Spirit
“Studio Dots bio je savršen partner za izradu naših novih ureda u Rijeci. Uspjeli su uravnotežiti našu viziju dizajna s praktičnim potrebama našeg poslovanja, što je rezultiralo prostorom koji je i lijep i funkcionalan.”
Karlo P.
“Rad s Dots-om bio je sjajno iskustvo. Uzeli su si vremena da razumiju našu viziju i stvorili prekrasan, funkcionalan prostor koji je nadmašio naša očekivanja.”
Marija T.